Friday 4 July 2014

Rituals Deep Relaxation Gift Set

Здравейте!

Преди да замина за Лондон разрових да видя какво мога да си взема оттам, интересно и неоткриваемо по нашите ширини. Спрях се на марката Rituals, защото концепцията, продуктовата гама и цените ми се сториха напълно в мой стил :) Ако сте любопитни, някои неща могат да се поръчат от Feel Unique!


Взех си един подаръчен сет от Debenhams, който съдържа четири продукта под надслов "Дълбок релакс" - пяна за вана, душ-пяна, ексфолиант и крем за тяло от Тао ритуала с бял лотус и зелен чай. Марката предлага няколко различни ритуала, в зависимост от настроението, и този ми се стори най-подходящ за мен. Ето и по няколко думи за всеки продукт:


Започвам с пяната за душ T'ai Chi Foaming Shower Gel Sensation- нещо чудно меко и приятно на допир! Работи на принципа на пяната за бръснене и се разпенва при контакт с въздуха, което я прави супер лекичка :) Ухае на зелен чай и нещо свежо и билково, много нежно и приятно. Почиства идеално и не пресушава, а едно изпомпване е достатъчно за цялото тяло. Бих я купила и в пълен размер, и бих опитала и другите аромати!

Wu Wei Bath Foam - пяна за вана с лек и нежен аромат, в който откривам нотки на бамбук, зелен чай и горчив бадем (доста отпускащо и освежаващо в същото време). Пяната използвах под душа, най-вече при бръснене - защото е страааашно мека и леко хлъзгава даже на усещане. Определено приятен продукт, ако имах вана сигурно след работа щях нон-стоп да се кисна именно с такива аромати...

Wai Wang Exfoliating Body Scrub е нещо разкошно. Срещала съм ексфолианти за лице с подобна структура, и честно казано ми се искаше да има и за тяло - представете си кремообразна паста с много миниатюрни остри частички. Докато за лице тази формула е малко грубичка (и трябва да се ползва внимателно), за тяло е просто перфектна! Този ексфолиант буквално полира кожата до бебешка мекота, не я пресушава, ухае много нежно и успокояващо. Ще се взима в пълен размер!

Mei Dao Rich Nourishing Body Cream също е много приятен за мен продукт - лек бързо попиващ крем за тяло с лежерен и леко екзотичен аромат (с нотки на зелен чай и горчив бадем). Разнася се лесно върху кожата и я омекотява много добре, за лятото поне, леко охлажда. Оставя фин филм, който попива след известно време.

И така, първите ми опити с Rituals тотално ме накараха да се влюбя в марката. Надявам се скоро да заредят повече неща във Feel Unique, тъй като от другаде май няма с доставка директно дотук...

2 comments:

  1. А цении? Мързи ни да търсим..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Този сет го взех за към 15-16 паунда, не помня точно вече :)

      Delete

Thank you for your comment!