Saturday 11 April 2015

My Little Beauty Mascara

Привет!

В този слънчев пролетен ден ми се иска да споделя  с вас набързичко е за един продукт, който дойде с кутия My Little Box и който ме изненада приятно :) Оказва се, че освен с много приятен и запомнящ се дизайн, собствената марка My Little Beauty има какво да предложи и откъм качество, при това доста!


Спиралата My Little Beauty Mascara Soin & Volume (за обем и грижа) е в доста обемисто шишенце, със сравнително голям апликатор без някаква "специална" форма :) Четката е с нагъсто разположени късички влакънца и нанася самия туш доста щедро. Формулата е някъде по средата откъм консистенция - точният баланс, за да не е нито прекалено течна, нито прекалено гъста. Точно този баланс във всяко едно отношение прави  спиралата доста добро попадение за всеки ден и всеки повод. Не заплита миглите, а в същото време може да се напласти за повече драма. Придава и хубава дължина, а в добавка съдържа и подхранващи съставки :).



Нямам забележки и честно казано очаквам и друга спирала на марката в кутиите скоро! Всъщност, нямам търпение да си получа кутията за този месец :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!